Ten Hag kinevezésével volt erre esély, de most pörgött fel nagyon a Manchester–Ajax járat.

Bár majd egy év múlva érdemes ítéletet mondani, sejtésünk szerint Erik ten Hag kinevezése telitalálat volt az MU-nak, a holland szakember ugyanis egészen kiváló Ajaxot épített: a látványos foci mellett eredményes is volt az amszterdami csapat.

Ugyanez a terv Manchesterben is, a United ugyanis a világ egyik legnagyobb és leghíresebb klubja, illő lenne ismét topfocit látni az Old Traffordon. Nem meglepő módon Ten Hag a korábbi csapatainak játékosaival képzeli el a jövőt: a fél korábbi és jelenlegi Ajaxot leigazoltatná.

Donny van de Beek már a Unitednél van, most visszatér a liverpooli kölcsön után és persze a tréner számít is rá. A legfontosabb MU-célpont Frenkie de Jong, a középpályás ugyan a Barcelonából érkezne, de a 2019-es odaigazolása előtt három évet az Ajaxban játszott. A két klub ma ismét leült egymással, és a hírek szerint közelebb kerültek, a végösszeg 85 millió euró lehet, amelyből 65 lehet fix.

Azt is lehet már egy ideje hallani, hogy a United szeretné megszerezni Antonyt, az Ajax 22 éves brazilját. A felnőtt válogatott szélső ebben a szezonban 32 meccsen 12 gólt rúgott és 10 gólpasszt adott, nem is akarja eladni az Ajax. Vagy csak szemérmetlenül nagy összegért, ami olyan 80 millió eurót jelent.

Erre ma váratlanul érkezett a hír, hogy csomagban vehet Ajax-játékosokat a Man. United:

Antony mellett Lisandro Martínezt is vinné, viszont ez összesen 150 millió euróba kerülne.

A 24 éves argentin ballábas középhátvéd, Martínez azért kerülhetett szóba, mert a Manchester nem tudta leigazolni Jurrien Timbert. Aki történetesen az Ajax hátvédje. Rá határozott nemet mondott az Amszterdam, talán a fenti két srácot elengedi egy zsák pénzért. Vagy inkább kettőért.

C. Ronaldót a Bayern után a Romával és a Chelsea-vel is szóba hozták

Ronaldo a Chelsea-ben?! Vagy ami még meredekebb lenne, a Romában?!

(Fotó: ANP via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés