A Real Madrid 2024-ben ki akarja vásárolni a norvégot az AS szerint.

A spanyol lap ledobta a bombahírt és mindjárt adott is neki egy harci nevet: Haaland-hadművelet. Nem mást állít az AS, minthogy

a Real Madrid úgy tervezi a közép- és hosszútávú átigazolási stratégiáját, hogy annak a csúcsa az lesz, hogy 2024-ben kivásárolja Erling Haalandot.

Azt írják, hogy a „Real Madrid újraindította a Haaland-hadműveletet, őt tekinti a prioritásnak 2024-re, függetlenül attól, hogy Kylian Mbappé érkezik-e vagy sem.

Mbappé úgy jön a képbe, hogy eddig a francia volt az elszámú kiszemelt, ám most már a szerződése lejárta után ingyen szeretnék megkaparintani a világbajnok támadót.

A Real most arra készül, hogy egy plusz évet ajánl Karim Benzemának, így 2024-ig Madridban tartanák, és aztán jönne a norvég, aki a tökéletes utódja lenne Benzemának.

Az AS saját információi szerint Haaland ára 220 és 240 millió euró között mozog.

A nagyszabású tervekben egy Haaland, Mbappé, Vinícius Jr. Szupergalaktikus csatársor játszana az új Santiago Bernabeu stadionban.

Azt írják, hogy Benzema mellett akkor már Modric, Hazard és talán még Kroos is távozik, így több mint 50 millió eurót takarítana meg a Madrid, így össze tudnák szedni a csúcsfizetéseket.

Erre az évre, azaz 2024-re már igazoltak egy tehetséget, Endrickért 72 millió eurót fizettek a Palmeirasnak, a brazil csodacsatár akkor tölti be a 18. életévét – csakhogy amióta megvették, nemigen megy neki, 12 meccsen maradt gól nélkül brazil klubjában, szóval közel sem biztos, hogy valóban csodagyerek.

Haaland viszont 22 éves korára egy igazi gólgép lett, sorra dönti a csúcsokat, így aligha engedi el könnyen a Manchester City. Bár ha tényleg kicsenget a Real 240 millió eurót, azért az elgondolkodtató.

Félelmetesek Haaland 2022-es számai

A norvég sorra dönti a rekordokat, de már ebben sincs semmi meglepő. Guardiola szerint viszont még nincs a csúcson, tud élesebb is lenni.

Az ellenfél kapusa: Haaland nem ember

Nem Kamil Grabara az első, akiben megfogalmazódott hasonló gondolat és valószínűleg nem is ő az utolsó.

(Fotó: Clive Brunskill/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A tökéletes szülinapi ajándék egy 40 éves férfinak

Zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatás élményében a Sennheiser audiofil fejhallgatójával

A borotválkozás egy másik szintje: ismerd meg a Braun S9 Pro+-t, a márka eddigi legjobb elektromos borotváját

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés