A Real Madrid a fél Lille-t kinézte magának

Mostanság már nem kizárólag a galaktikusok leigazolására fókuszálnak Madridban, hanem a fiatal tehetségekre is. Szétszednék a Lille-t is.

Persze ezt a Lille-t már nehéz jobban szétkapni, inkább már csak a maradék Lille-t lehet, a LOSC lett az új Monaco. 150 millió eurót kaszáltak ugyanis az észak-franciák Nicolas Pépé, Thiago Mendes, Rafael Leao, Anwar El Ghazi és Youssouf Koné eladásával.

Most a helyettük, utánuk érkezők közül válogatna a Real Madrid, mivel a meggyengült Lille is jól megy, újabb tehetségek bukkantak fel. Három játékos van a blancók radarján a Marca szerint:

  • Soumaré 20 éves és védekező középpályás, ő tehermentesíthetné Casemirót. A 188 centis francia szűrő az összes U-válogatottban játszott, 49 Ligue 1-meccs van a lábában. 22 millióra értékelik.
  • Osimhen elég kapós lett, miután 18 bajnokin 10 gólt szerzett, és a BL-ben is van már két gólja. A 21 éves nigériai támadót már a Barcelonával is szóba hozták. 30 millióra tartja a Transfermarkt.
  • A 22 éves brazil védő, Gabriel egyelőre csak 15 milliót ér, de a Madrid érdeklődése biztosan felveri az árát. Az U20-as válogatott középhátvédet a Dinamo Zagreb második csapatától szerezte a Lille, azóta pedig van 41 meccse a LOSC-ban.

(Fotó: Quality Sport Images/Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon