Ádám Martin az olaszok elleni meccset követően már lehiggadva is úgy gondolja, nem fújtak be ellene egy teljesen jogos tizenegyest.

A magyar válogatott 2–0-ra kikapott az olaszoktól a Nemzetek Ligája utolsó fordulójában, így nem jutott be a sorozat négyes döntőjébe, de így is bravúrosan szerepelt, hiszen az olaszok mögött, a németeket és az angolokat megelőzve zárta a csoportot.

Az újabb bravúr nem jött össze, az Európa-bajnoktól kikapott a magyar válogatott

A Nemzetek Ligája utolsó fordulójában a négyes döntőért játszott hazai pályán a magyar válogatott. Ezúttal elmaradt a bravúr.

Az olaszok elleni meccs egyik leginkább vitatott jelenete egy Ádám Martin ellen a tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanság volt. A válogatott csatárt két kézzel lökte Bastoni, de a tizenegyes elmaradt. Erről beszélt a játékos a Nemzeti Sportnak:

„Ha ez nem volt büntető, szerdán gyalog indulok vissza Dél-Koreába… Ha a bíró megadja, és a tizenegyest gólra váltjuk, lett volna csaknem negyedóránk az egyenlítésre. Csodálatos volt, amit ebben a sorozatban elértünk, csupán azt bánom, hogy így ért véget”

– nyilatkozta Ádám, aki Szalai Ádámról is beszélt, és elemezte az olaszok elleni meccset is, a teljes interjú itt érhető el.

Ez is érdekelhet:

A magyar válogatott a legerősebb kalapba került a 2024-es Eb selejtezőjében

A Nemzetek Ligája-menetelés első kalapot ért, ez szinte elképzelhetetlen magyar focisikernek számít.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Az edzőként megbukott Wayne Rooney a Manchester United menedzsere akar lenni

A Liverpool volt sportigazgatója bevallotta, hibázott Szoboszlaival kapcsolatban

További cikkeink a témában