Az átigazolási pletykákban eddig tévedhetetlen Fabrizio Romano hozta le mindkét hírt, és ha ő lehozza, akkor az gyakorlatilag már hivatalosnak tekinthető.

Az olasz újságíró szerint Sergio Agüero Barcelonába szerződése már tény, a klub és a játékos mindenben megegyezett, az argentin csatárnak már csak az orvosin kell átesnie, 2023-ig fog aláírni.

A Barcelona másik új támadója, a holland Memphis Depay lehet. Romano szerint a tárgyalások már előrehaladott fázisban vannak, az utolsó részletek megtárgyalása van csupán hátra, két vagy hároméves szerződést írhat alá a Lyon játékosa.

A mostani szezonban gyakorlatilag vérbeli kilences nélkül játszott a Barca, Agüero és Depay érkezésével megoldódna a csapat csatárgondja, az meg külön fontos a klub jelenlegi helyzetében, hogy mindkét futballista lejáróként, vagyis ingyen érkezhet.

Agüero esetében tízmillió euró alatti fizetésről, míg Depaynál ötmilliós fizetésről írt korábban a katalán média.

A Barcelona elnöke, Joan Laporta a napokban azt nyilatkozta, hogy komoly változások lesznek a klubnál, valószínűleg több játékos fog távozni, és jelenleg arra is komoly esély van, hogy nem Ronald Koeman marad az edző.

Kevesen érezhetik biztonságban magukat a Barcelonánál

Joan Laporta komoly változásokat ígér, az új elnök szerint rengeteg a teendő, és bizonyos döntéseket meg kell hozni.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Tuchel csak nyárig maradhat Münchenben, be is jelentkezett a Barcelonához

Stankovic: Ez lesz a meccs, a nagybetűs meccs

További cikkeink a témában