A Barcelonához közel álló újságíró, Oriol Domenech azt írta, a katalánok ajánlatot tesznek Haalandért. De miből?

A felesleges játékosok eladásából elég pénz összejöhetne, nem mellesleg elképesztő mennyiségű bért lehet felszabadítani. Például Griezmann, Coutinho, Umtiti és Pjanic összesen 62,93 millió eurót keres évente. A hírek szerint a világbajnok támadót nem is marasztalná Laporta, az persze nagy kérdés, mekkorát buknának Griezmann eladásán. Az biztos, hogy nagyot.

A footballespana azt írja, jó néhány felesleges játékostól szeretne megszabadulni a Barcelona: Junior Firpo, Philippe Coutinho, Antoine Griezmann, Martin Braithwaite, Neto, Samuel Umtiti, Matheus Fernandes és Miralem Pjanić is eladó.

Az értük kapott pénzt pedig Erling Haaland megszerzésére fordítaná a Barca vezetése, akinek nagyjából 100 millió euró az ára.

A norvég gólgép döbbenetes mennyiségben termeli a gólokat, 29 meccsen 31-szer talált be ebben a szezonban – és épp ez hiányzik a Barcelonából. Teljesen Messi-központú a csapat, az argentin szervez is és gólt is lő. Goaland tehermentesíthetné Messit, és ha végre lenne valaki, aki belövi Messi labdáit, az ikon talán nem is akarna eligazolni.

Ha még Agüero is érkezne, akkor elöl meglennének a katalánok, és Messi tényleg lubickolhatna:

Haaland tényleg brutális:

(Fotó: DAX Images/NurPhoto via Getty Images)

És ezt olvastad már?
A legváratlanabb helyen és formában adott tanácsot Gary Neville