Sajnos majdnem egy időben rendezik a vasárnapi futballünnep két legjobb meccsét, de hát szerencsére feltalálták már a távkapcsolót.

Legutóbbi három idegenbeli bajnokiját elvesztette a Manchester City, pedig olyan gigászokkal találkozott, mint a Burnley vagy a Crystal Palace. Nem csoda, hogy Manuel Pellegrini menedzser mellett jó néhány játékosról hírlik a szezon végi távozása. Túl sok célja nincs már ebben a szezonban a világoskék csapatnak, a szurkolóit egy derbigyőzelemmel kárpótolhatja. A Unitednek van viszont a legjobb hazai mérlege a ligában, ebből kiindulva egyértelmű esélyese a rangadónak, pláne, hogy Robin van Persie-t leszámítva nincs komoly hiányzója.

A Serie A-ban most kivételesen hét meccs jut vasárnapra, akad közte jónak ígérkező. Hiába tartják Rafael Benítez csapatairól, hogy tavaszra állnak igazán össze, az idei Napolira ez nem igaz. A nemrég még Juve-üldözőként számon tartott déliek már csak hatodikak, a mai ellenfelük, a bajnokság egyik legszebb futballját bemutató Fiorentina is megelőzi már őket. Mindkét csapat Európa-ligázik jövő héten, tehát erőbeosztásos békés döntetlen várható.

Itthon is lesz egy városi rangadó, méghozzá az NB I egyetlen igazi derbije, a Fradi–Újpest. Thomas Doll fiai első helyen állnak a tavaszi tabellán, míg a lilák az utolsón. A pillanatnyi forma miatt egyértelmű hazai győzelmet várunk a 214. zöld-lila derbin, mely várhatóan telt házas, igazi futballhangulatú meccset ígér.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint 12-szeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés