Ha nyer ma Anglia, akkor biztosan bejut a legjobb 16 közé a foci-vb-n.

Ma is három meccset rendeznek a vb-n, ráadásul egész izgalmasakat.

Anglia–Panama

  • G-csoport; 2. forduló; 14 óra
  • Tipp: (0–1) Hazai; odds: 1,65 – Fogadok 

Anglia az első meccsén eléggé megszenvedett Tunéziával. A győztes gólra egészen a 91. percig kellett várni, Kane volt a hős, az ő duplájával nyertek az angolok. Panama egy félidőig jól tartotta magát a belgák ellen, végül 3–0-ra kikapott, ami számukra nem is olyan rossz eredmény.

Önbizalom növelő 90 perc lehet ez Angliának. Mert Tunézia ellen azért akadozott a gépezett, a védelem nem volt teljesen együtt, míg a kapu előtt is többször hibáztak Southgate játékosai – Sterling az egész vb legnagyobb helyzetét hagyta ki. Panama viszont bármennyire is szimpatikus, nem egy világverő alakulat (most finoman fogalmaztunk). Lelkes, próbál szervezetten védekezni, de a belgák ellen is elfáradt, látszott, hogy minőségben nem tudja felvenni a versenyt Lukakuékkal. Valami hasonlót várunk ma is, szerintünk több góllal fog nyerni Anglia, amivel bejut a legjobb 16 közé.

Lengyelország–Kolumbia

  • H-csoport; 2. forduló; 20 óra
  • Tipp: Vendég; odds: 2,28 – Fogadok

A H-csoport már a vb előtt az egyik legkiegyenlítettebb négyesnek tűnt, és az első forduló még inkább megkavarta az erőviszonyokat. Lengyelország meglepetésre Szenegáltól, Kolumbia Japántól kapott ki. Vagyis nincs jó helyzetben egyik válogatott sem, ha valamelyik ma veszít, szinte biztosan kiesik.

A két gárda közül Kolumbia festett jobban az első körben, a négy évvel ezelőtti vb egyik meglepetéscsapata nagyon hamar emberhátrányba került, majd kiegyenlített, de nem tudta megtartani az ikszet. A játékuk viszont egész jó volt. Lengyelország gyengén futballozott, Lewandowski a selejtezőben egész Európa legjobb gólszerzője volt, Szenegál ellen viszont momentuma sem akadt, és ha ő szenved, akkor Lengyelország is szenved. Összességében kiegyensúlyozottabb, jobb csapatnak tartjuk Kolumbiát, szerintünk ma Falcaóék fognak nyerni.

A nap harmadik meccsén a H-csoport két hárompontos válogatottja, Szenegál és Japán találkozik, óriási lehetőség előtt mindkét válogatott, hogy borzasztóan közel kerüljön a nyolcaddöntőhöz.

Mai szelvényünk

Anglia–Panama (0–1) H; odds: 1,65
Japán–Szenegál Gólszám 2,5 alatt; odds: 1,55
Lengyelország–Kolumbia Vendég; odds: 2,28
Tét: 1000 Ft
Odds: 5,83
Várható nyeremény: 5830 Ft – Fogadok

És ezt olvastad már?
Elképesztő egymás mellett látni két gyorsúszó olimpiai döntőt 88 év különbséggel