Több spanyol forrás is arról ír, hogy Ronald Koeman nem számol a Barcelona egyik legnagyobb tehetségével, Riqui Puig-dzsal.

Ha volt pozitívuma Quique Setién edzői munkájának a Barcelonánál, akkor az egyértelműen Puig felfedezése, játszatása volt. A 21 éves spanyol középpályás a Barcelona akadémiájának, a La Masiának a növendéke. Az előző idény második felében viszonylag folyamatosan lehetőséget kapott, és bizonyította is, hogy komoly tehetség, van benne potenciál.

A spanyol média most viszont azt írja, hogy Puig nem szerepel az új edző, Ronald Koeman tervei között, és állítólag már meg is mondta a játékosnak, hogy nem számol vele. Az ok: Puig nem illik a Koeman által megálmodott 4-2-3-1-es felállásba. Ezt támaszthatja alá, hogy a holland edző kihagyta Puig-ot az Elche elleni Joan Gamper-kupa meccsének keretéből.

Puig piaci értéke egyébként 25 millió euró, szerződése 2023-ban jár le, és a Barcelona szurkolóinak körében óriási kedvenc, egyrészt, mert saját nevelés, másrészt pedig tényleg óriási tehetség.

Közben a klub körül továbbra is nagy az elégedetlenség az elnökkel szemben:

Elzavarhatják a Barcelona elnökét, mert összegyűlt a kellő mennyiségű aláírás

Impotencia, dilettantizmus és korrupció jellemzi Bartomeu regnálását, aztán még jött a Messi-ügy is, így betelt a sangriás ibrik, szavazni akarnak róla.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A Fradi egy egyiptomi válogatottal pótolná Laidounit
További cikkeink a témában