Bognár a Budaörs szakmai igazgatójaként masszívan szexista nyilatkozatot adott a Siófok elleni bajnoki után.

Bognár György hosszú évet óta semmilyen komolyabb munkát nem kapott, viszont éles nyelvű, de kevésbé éles eszű megszólalásaival felszínen tartja a nevét. Most épp alig félreérthető mondattal magyarázta a vereséget:

„Egy felnőtt férfi NB II-es mérkőzést hiba központilag lebutítani”

– utalt arra a szakember, hogy a rendkívül fontos, okos férfiak által játszott Budaörs-Siófok csúcsrangadóra Kulcsár Katalin játékvezetőnőt küldte az MLSZ.

Bognár nem részletezte, miben hibázott Kulcsár, és ezek közül melyik volt az, amelyiket azért követte el, mert nőnemű, mint ahogy abba sem ment bele, hol lehet még jobban lebutítani ezt a magyar focit.

De nem is kérünk magyarázatot az embertől, aki lenyilatkozta azt is, hogy szembe köpték a magyar szakmát Dárdai Pál kapitányi kinevezésével, és hogy Paulo Sousa szakmai barbár, Rebrov és Nikolic is feleslegesen van Magyarországon.

Kulcsár egyébként a világ egyik legjobb női játékvezetője, akit itthon hatalmi szóval száműztek az NB III-ra. Kele Jánost idézem:

A nyári női vb-n Stéphanie Frappart mellett ő volt még esélyes a finálé vezetésére – ha a házigazda franciák döntőbe jutnak, valószínűleg meg is kapja a lehetőséget. Végül – állítólag – azért esett Frappart-ra a választás, mert ő odahaza Franciaországban Ligue 1-meccseket vezet; férfiaknak.

Ha Kulcsár Katalin jelenléte lebutítás, akkor mit mondjuk arra, hogy Bognár Kaszinós György még mindig a magyar labdarúgásban dolgozhat? És vajon Bognár azért bunkó, mert férfi, vagy önerőből, nemtől függetlenül?

Bognár György nem hisz a magyar foci javulásában :(

Bognár csak azért sem akar az NB I-ben dolgozni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Balhézott, piált, majd az év meccsén az év meglepetését okozta

További cikkeink a témában