Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa nemrég úgy döntött, eladja a Chelsea-t. Az eladás azonban egyelőre csúszik, a brit kormány befagyasztotta az orosz milliárdos vagyonát.

Miután két héttel ezelőtt Oroszország megtámadta Ukrajnát a nemzetközi sportvilágban számos szankciót hoztak az orosz sportolókkal kapcsolatban. Előtérbe került a BL-győztes Chelsea és annak orosz tulajdonosa, Roman Abramovics is. Abramovics először kiadott egy közleményt, hogy a háttérbe vonul, majd nem sokkal később megerősítette: eladja a Chelsea-t.

A Chelsea eladása egyelőre azonban csúszik, a brit kormány ugyanis befagyasztotta Abramovics vagyonát (más orosz milliárdosokéval egyetemben), így jelenleg a klub eladása sem megvalósítható.

Emellett a Chelsea meccsjegyeket sem adhat el, a csapat Norwich elleni következő meccsére csak a bérletesek mehetnek be. Továbbá az új szerződések megkötése, új játékosok leigazolása is tiltott a klub számára.

Szintén Chelsea:

Már nyáron eligazolhat a Chelsea BL-győztes csatára

Timo Werner a hírek szerint elégedetlen a helyzetével a Chelsea-nél, a menedzsmentje hamarosan találkozik a klub képviselőivel, és akár már nyáron visszatérhet a csatár a Bundesligába.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kaká szerint Ronaldo Brazíliában csak egy kövér ember