Conor McGregor feladta, majd jött a teljes káosz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Khabib Nurmagomedov nagyszerű teljesítménnyel legyőzte Conor McGregort, aztán olyat tett, amire semmi szükség nem volt, és aminek még komoly következményei lehetnek.

Az orosz előzetesen azt mondta, hogy kifárasztja és megveri McGregort, és pontosan ez történt. A földön végig dominált Nurmagomedov, a negyedik menetben pedig kopogtatta McGregort:

Ezt követően pedig totálisan bekattant, kiugrott a ketrecből, bunyózni kezdett McGregor egyik csapattársával, közben az ő csapatából valaki megtámadta az írt. Percekig káosz volt, majd előbb McGregort, majd Nurmagomedovot kísérték ki, az orosz a világbajnoki övét sem kapta meg, Dana White joggal tartott attól, hogy ha felteszi az övet a derekára, akkor még nagyobb balhé lesz.

Vliegende Keeper on Twitter

Chaos #ufc299 https://t.co/m2pOSWEIZD


Nyilván McGregor áprilisban, amikor megtámadta az éppen meccsre készülő Nurmagomedov buszát, átlépett egy határt, és onnan kezdve sokkal személyesebb lett ez a párharc. Viszont most az orosz is gyomorforgatóan viselkedett. És ezzel sikeresen elterelte a figyelmet az amúgy szenzációs teljesítményéről. Kár, hogy minden idők legjobban várt meccsének így kellett befejeződnie.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.