Úgy tűnik, jó taktika volt a kivárás.

A Manchester United korábbi csapatkapitányának, David de Geának nyár óta nincs csapata. A 33 éves kapus eddig kivárásra játszott, olyan klubot akart, amely a Bajnokok Ligájában szerepel. Most úgy tűnik, bejött De Gea taktikája, két klub is érdeklődik iránta.

Mindkét esetben sérülés miatt jöhet szóba De Gea neve. A Newcastle United kapusa, Nick Pope vállsérülést szenvedett a hétvégi Manchester United elleni bajnokin, a hírek szerint akár öt hónapos kihagyás is várhat rá. A Newcastle a hírek szerint erre az időszakra mindenképp akar igazolni egy tapasztalt kapust, aki David de Gea lehet.

De Gea neve közben a spanyol sajtóban is felmerült. A Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen hátsérüléssel bajlódik, az előző meccseken nem is játszott, és nem elképzelhetetlen, hogy meg kell műteni, ebben az esetben jöhet szóba De Gea a Barcánál. A Sport szerint a Barcelona nem feltétlen akar kapust igazolni, de jelenleg élénken figyelik azt a De Geát, akinek komoly tapasztalata van, és nem elképzelhetetlen, hogy az Atlético Madrid korábbi játékosa Barcelonába igazol.

Ez is érdekelhet:

Aprópénzért igazolhat klasszisokat a Juventus a Man. Unitedtől

A Premier League-ből halászna a Juventus, hogy ismét a legjobb olasz csapat lehessen.

A Barcelona egy Atlético-játékos góljával verte az Atléticót

Fontos győzelem volt ez a Barcának, és legalábbi olyan fontos volt ez a gól João Félixnek.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Tűpontos repülő térdrúgás után jött 2024 leglátványosabb KO-ja

Leesett az állunk Haaland kihagyott helyzetétől

További cikkeink a témában