Olaszországban töltjük a vasárnapot, mert a Serie A fogadni valóan jó meccsekkel csábít az Úr pihehőnapján. Az összes délutáni párosításra behúznánk a hazait, de csak háromra fogjuk.

Ha létezik gigantikus országos egyes, akkor az a Juventus-Chievo. A bajnoki címvédő és első számú bajnokjelölt formája kiváló, nehezen elképzelhető, hogy a liga üzemi csapata meglepetést okozzon. Igaz, ezt gondoltuk szombaton az FA-kupában a nagyok kontra kicsik csatában és tudjuk, mi lett a vége. Itt is tudjuk: hendikepes hazai.

Neccesebb az Interre tenni, mert egy Mancini által irányított csapatban bármikor benne van az iksz, de mostanában a kék-feketék megbízhatóan szállítják a papírformát saját pályájukon. A nem túl izgalmas futballt játszó Torino ellen sem lehet kérdés a három pont, annál is inkább, mert a milánóiak nagyon hajtanak a BL-t érő harmadik helyre.

A hétközi kupavereség okozta letargiát gyorsan felváltotta a fültől fülig tartó vigyor a Sampdoria szurkolóinak arcán, hiszen a genovai klub leigazolta a világhírű Samuel Eto'o-t. Azt nem tudjuk, hogy a kameruni sztár játszik-e a Palermo ellen, de az biztos, hogy a szerződtetése feldobja leendő csapattársait.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint ötszörös pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

És ezt olvastad már?
Ki a legnagyobb? Michael Jordan vagy LeBron James?
További cikkeink a témában