Sajnos a milánói derbi egy szimpla olasz bajokivá silányult napjainkra, köszönhetően a két óriásklub nem is annyira lassú enyészetének.

Néhány éve még a hétvégi fociprogram headlinereként tündökölt egy Inter–Milan, ma Sevcsenkók, Maldinik, Zanettik és Ronaldók helyett Hondák, Paletták, Medelek és D'Ambrosiók próbálnak elbűvölni minket. A meccsnek igazi tétje a presztízsen kívül nincs, mindkét csapat a középmezőny posványában szenved. A hangulat sem lesz a régi, nem beszélve a pályára lépő játékosok színvonaláról. Elkeseredni azért nem kell, simán lehet belőle jó 90 perc.

A Bundesliga egy kicsi rangadót tartogat mára. A csütörtökön Európa-liga negyeddöntőn hazai pályán agyonvert Wolfsburgot nagy kérdés, mennyire viselte meg a Napolitól kapott mélyütés. Szerintünk nagyon, úgyhogy nem fogják megverni otthon a sérülésektől megint tizedelt Schalkét.

Angliából most kivételesen nem egy bajnokit ajánlunk a két vasárnapiból, hanem egy FA-kupa elődöntőt. A patinás sorozat döntőjébe jutásáért hagyományosan semleges pályán, a Wembley-ben játszanak a csapatok, így a Liverpool és az Aston Villa is, mely párosításból az erősebb vöröseket várjuk a fináléba.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint 18-szoros pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni öreg korában Messi, Ronaldo, Mbappé és Neymar?
További cikkeink a témában