A német Sky Sports szerint Szoboszlai Dominik eldöntötte, hol folytatja pályafutását.

Reggel megírtuk, hogy a Sky forrásai szerint több topcsapat vár arra, hogy Szoboszlai Dominik eldöntse, hova igazol. Nem sokkal később jött az infó, hogy a magyar középpályás döntött, a Sky úgy tudja, hogy

Szoboszlai Dominik az RB Leipzig csapatában folytatja, a német klub még karácsony előtt szeretné bejelenteni a játékos leigazolását.

Az elmúlt hetekben már egyértelmű volt, hogy a Lipcsének van a legnagyobb esélye leigazolni a 20 éves középpályást, de érdeklődött a Real Madrid, az Atlético Madrid és az Arsenal is.

Ha a Sky forrása nem téves, akkor Szoboszlai hamarosan Gulácsi Péter és Willi Orban csapattársa lesz. Az átigazolási díj Szoboszlai kivásárlási ára, azaz 25 millió euró lesz. Az információt megerősítette az átigazolási hírekben leginkább megbízható forrásnak tekinthető olasz újságíró, Fabrizio Romano is.

Szoboszlait az egyik legnagyobb tehetségnek tartják posztján, a mostani szezonban a Salzburgban 19 meccsen nyolc gólja és kilenc gólpassza van. A válogatottban szintén vezérszerepe volt, ő rúgta az Izland elleni győztes gólt, amivel Magyarország kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra.

Szoboszlai Dominik Európa nyolcadik legjobb fiatal focistája

Bekerült a legjobb tízbe Szoboszlai Dominik a Golden Boy-szavazáson.

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában