Az angol sajtó szerint a Juventusnál elfogyott a türelem Paul Pogbával szemben.

A világbajnok középpályás nyáron tért vissza a Juventushoz, azonban szinte azonnal megsérült, és azóta sem épült fel, egyetlen tétmeccset sem játszott a csapatban.

Az angol sajtó elkezdtek arról írni, hogy az amúgy is nehéz helyzetben levő torinói csapatnál elfogyott a türelem Pogbával szemben.

A klub állítólag azon gondolkodik, hogy eladja a francia játékost, sőt, azt sem zárja ki, hogy nyáron szerződést bont Pogbával.

A 29 éves játékos tízmillió euró felett keres, az egyik legjobban fizetett játékosa a Juventusnak, a sérülése és a lábadozása miatt azonban nem alkalmas a játékra. A hírek szerint a klub azt sem nézte jó szemmel, hogy a térdsérülésével kapcsolatban először úgy döntött, nemet mond a műtétre, mert úgy gondolta, így nagyobb esélye lesz a vb-részvételre. A világbajnokságról lemaradt, és végül a műtétre is sor került, de a visszatérése így tovább tolódott.

Torinóban Pogba helyzetét leszámítva sem felhőtlen a helyzet. Két hete a Szövetségi Fellebbviteli Bíróság 15 pontot levont a klubtól, miután a vád szerint a klubvezetőség néhány futballista esetében a reális transzferárnál jóval magasabbat határozott meg, így lehetővé téve, hogy magasabb fizetést és különböző bónuszokat kapjanak a játékosok. Mindez azután, hogy novemberben a Juve teljes vezetősége lemondott a torinói ügyészség által kezdeményezett Prisma nevű nyomozás miatt, amelyiknek az egyik vádja hamis könyvelés és a piac manipulálása volt.

Komoly büntetést kapott a Juventus, 15 pontot levontak a torinói klubtól

A Szövetségi Fellebbviteli Bíróság 15 pontot levont a Juventustól.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés