Még a youtuber elleni meccse előtt szerzett be egy pár autót magának és a csapatának Floyd Mayweather, aki ezzel tovább bővítette szédületes gyűjteményét.

A visszavonult veretlen világbajnok Floyd Mayweather nemrég állt ki a milliós követőtáborral rendelkező youtuber, Logan Paul ellen, és az már a meccs előtt biztos volt, hogy rengeteget fog keresni vele. Nem is nagyon törődött az árakkal, amikor még a meccs előtti napokban beállított a Las Vegas-i Towbin Auto Group luxusautó-kereskedésbe, hogy beszerezzen néhány járgányt a csapatának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés

Mayweather a barátainak vett többek közt két Dodge Chargert és három Dodge Challengert, valamint két S-osztályt, amiből az egyik a Maybach-változat, összesen egymillió dollár értékben. Ha már ott járt a Rolls-Royce márkakereskedésben, akkor

egy vadonatúj fehér Ghostot is hazavitt a saját gyűjteményébe, ami szinte kizárólag fekete és fehér szuperautókból áll.

A fekete kollekció egy része itt látható:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés

Nem egyszerű visszatérő ügyfélről van szó, Mayweather ugyanis a sportolói pályafutása alatt összesen 157 autót vett már a Las Vegas-i kereskedéstől,

ahová a meccs után visszament, és még egy másik Ghostot is hazavitt – valószínűleg feketében is szüksége volt egyre a gyűjteményéhez, amiben összesen 29 Rolls-Royce található.

Már volt egy fekete Cullinanje, amikor tavaly vett mellé egy fehéret is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés

Mayweather az autókat a Los Angeles-i és Las Vegas-i otthonában tárolja, és nagyon úgy tűnik, hogy nincs az a típus, amiből ne lenne neki: csak Bugatti Veyronból négyfélét tart a kollekciójában. A gyűjtemény értékét 28 millió dollárra tartják, és van miből beszerezni az újabb darabokat: a hírek szerint csak a legutóbbi meccsel 130 millió dollárt keresett.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Egy hét alatt 19 (!) bajnoki gólt rúgott a Fulham