Magyaros igazolásra készül a Fradi: nincs rá szükség, de ingyen van.

Ahogy azt korábban megírtuk, a FIFA döntése értelmében az Ukrajnában légióskodó játékosok a szezon végéig szabadon igazolhatóak, a szerződésük semmisé lett nyilvánítva.

A lelo.ge információi szerint a Ferencváros ezt ki is használná,

az izraeli születésű, ukrán U20-as világbajnok, de már ötszörös grúz felnőtt válogatott szélsőt, Giorgi Citaisvilit nézte ki magának,

aki az orosz–ukrán háború kitörésééig az ukrán Csernomorecnél szerepelt kölcsönben a Dinamo Kijevtől. A lap azt írja, a Fradi legalább nyárig meg is szerezné a mindkét szélen bevethető támadót.

Citaisvili 2019-ben az U20-as világbajnokságon öt meccsen lépett pályára, a döntőben gólt szerzett és őt választották a mezőny legjobbjának is. A 21 éves jobbszélső ebben a szezonban 13 meccsen lépett pályára és egy gólt szerzett.

Egyébként mindössze 25 meccse van az ukrán elsőosztályban és csak két gólja, de gyors és jól cselező támadó alighanem inkább befektetésnek érkezne. Tehetséges a grúz posztja ugyanis meglehetősen telített a Fradiban: Zubkov, Tokmac, Mak, Marquinhos, Auzqui és Gavric is szélső, ráadásul Zachariassen és Wingo is játszott már szélső támadót.

(Fotó: Mikolaj Barbanell/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Dibusz szerint felébresztheti a Fradit a háromgólos El-vereség