Miután piacra került Antoine Griezmann, egyre-másra futnak be róla a pletykák.

Nem feltétlenül a katalán sajtó a megbízhatóság világítótornya, az angol bulvárnál csak egy fokkal jobbak, azonban amikor néhány hiteles újságíró is megírja ugyanazt a susmust, akkor annak hitelt lehet adni.

Jelen esetben Gabriel Sans információira hivatkozunk, miszerint

valóban lehet egy üzlet az Atlético Madrid és a Barcelona között, ám nem João Félix menne Antoine Griezmannért cserébe, hanem Saúl Ñíguez.

Miután a Barcelona lemaradt Gini Wijnaldumról, Koemannak továbbra is szüksége lenne egy erős, kreatív, box-to-box középpályásra, és újra előkerültek azok a hírek, hogy a Barcának elsőbbségi joga van egy-két Atlético-játékosra, például Saúlra.

A 184 centis, 26 éves középpályás ballábas és a nyolcas poszton mozog otthonosan, aki a kapu előtt is feltalálja magát. vagyis a profilja épp beleillik a holland szakember elképzelésébe.

A madridi oldalon is érdekeltek, mivel Saúl menni szeretne, tehát el kell adni, másrészről pedig már nem egyszer jelezte Enrique Cerezo elnök, hogy rajong Griezmannért. A francia sokkal jobban és hatékonyabban játszott Simeone kezei alatt, mint Barcelonában, biztosan találnának helyet neki a spanyol bajnoknál.

A harmadik érv a csere mellett, hogy Griezmann a legjobban kereső játékos a Barcelonában, a hatalmas bértömege miatt pedig nem tudják visszaigazolni Messit. A Manchester City is érdeklődik iránta:

(Fotó: Quality Sport Images/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hárompontos a félpályától? A válasz: Steph Curry