Éppen ezért csapatként kell jól teljesítenie a Citynek, mondta az elmúlt két évtized legsikeresebb edzője.

Minden sorozatot figyelembe véve 16 meccset nyert zsinórban a Manchester City, 23 meccse pedig veretlen a csapat, előbbi Guardiola edzői karrierjének a legjobb sorozata. Hétvégén a Tottenhamet verte ellentmondást nem tűrően Guardiola csapata:

A győzelmi sorozat és a roppant erős keret ellenére is úgy érzi Guardiola, hogy nincs igazi szupersztárja:

Nem játszik nálunk Messi, Ronaldo, Neymar vagy Mbappé. Ők olyan játékosok, akik egymaguk meccseket nyerhetnek, nekünk viszont csapatként kell nyernünk. Őszintén megmondva szeretném, ha olyan játékosunk lenne, aki négyesével rúgja a gólokat és mindenkinél gyorsabb. Viszont a mostani keretből egy játékost sem cserélnék ki. A jó játékosok a nehéz pillanatokban is jól teljesítenek. Amikor megy a csapatnak, akkor könnyű jól teljesíteni, viszont nekünk volt több nehéz pillanatunk a mostani szezonban

nyilatkozta a spanyol edző.

A City jelenleg hét ponttal vezeti az angol bajnokságot, de egy meccsel kevesebbet játszott, mint a Man. United. Guardioláéknak most három idegenbeli meccs következik, előbb az Everton, majd az Arsenal otthonába megy a csapat, azt követően pedig a BL-ben a Mönchengladbachhoz látogat a City.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Tyson Fury a napi hét maszturbálást cölibátusra cserélte