Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint nincs egy szinten a lengyel és a magyar csapat, a vb-selejtező előtt elégedett lett volna az egy ponttal, a meccs képét látva azonban már nem az.

Egyszer két góllal, egyszer pedig eggyel vezetett Magyarország a lengyelek elleni vb-selejtezős meccsen, a végeredmény 3–3-as döntetlen lett:

Nem tudott eléggé és elégszer vezetni a magyar válogatott Lengyelország ellen

Az nem fér bele, hogy egy perc alatt két gólt kapjunk.

Marco Rossi szövetségi kapitány a következőképp értékelt a meccset követően:

Ha azt mondanám, hogy teljesen elégedett vagyok, hazudnék. A mérkőzés előtt azonban simán aláírtam volna a döntetlent. Fájdalom van bennem amiatt, ami a pályán történt, mert ha 2–0-nál nem követjük el azokat a durva hibákat, akkor most három pontunk lenne. De még erre is jól reagáltunk. Volt olyan időszaka a válogatottnak, amikor ilyen szituációban veszített volna, ám most tudtuk presszionálni az ellenfelet.

Aztán jött még egy súlyos hiba. Egész héten azt szajkóztam, hogy sohase veszítsük szem elől Lewandowskit, különösen a tizenhatoson belül ne! Kétszer lőtt kapura, az egyikből gól született. Sajnálom ezt a meccset, azonban a földön kell járnunk, nem vagyunk jelenleg az ő szintjükön. Ha nincs ennyi klasszisuk, akkor miénk a három pont.

(via nso)

És ezt olvastad már?
Az 90. percben hagyta ki a vb egyik legnagyobb és legfontosabb ziccerét Lukaku