Jelenleg még éppen BL-indulást érő helyen áll a Manchester United, de a sérülések miatt nehéz kilenc forduló következik.

Ritka pechsorozat áldozata lett a Manchester United, és erre könnyen rámehet a vörös ördögök egész szezonja. Jelenleg még éppen BL-indulást érő helyen áll a Manchester United, és áll az Európa-ligában is, de nehéz szezonhajrá következik.

Történt ugyanis, hogy a Sevilla elleni El-meccsen két öngóllal nullázták le az előnyüket az utolsó hat percben. És közvetett módon mindkét gól a sérülések miatt érkezett. Az elsőt Malacia miatt kapták, aki Shaw sérülése miatt lett kezdő, majd be kellett állnia Maguire-nek is Varane kidőlése miatt, és róla pattant be a spanyolok második gólja.

De előtte még Lisandro Martínezt is le kellett vinni a pályáról, az argentin világbajnok az egész szezonra kidőlt. Raphaël Varane lábsérülésének felmérése még folyamatban van, de most attól tartanak Manchesterben, hogy ő is kihagyhatja a szezon hátralévő részét.

Vagyis a Premier League egyik legjobb védelmének a gerince, a két kezdő középhátvéd, Lisandro Martínez és Raphaël Varane lesérült.

A lábközépcsonttörést szenvedő Martínez a United legfontosabb játékosa, övé a legtöbb felszabadítás, blokkolt passz és lövés, ő szerelte le legtöbbször a rácselezőket, övé a legtöbb sikeres passz és a legtöbb labdavezetés. Pótolhatatlan. A szintén világbajnok Varane pedig mellette maga a rutin és tapasztalat.

Az őket helyettesítő Maguire, Lindelöf duó nem egy életbiztosítás, nem véletlenül igazolták eléjük a két játékost.

(Fotó: Shaun Botterill/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés