Jake Paul az első veresége után visszatér a bevált recepthez.

A youtuberből bokszolóvá avanzsáló Jake Paul nemrég elveszítette az első profi bokszmeccsét, miután pontozással kikapott a nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury testvérétől, Tommy Furytól. A közepes színvonalú meccsen kiderült, hogy Paulnak egy nem kiemelkedő bokszoló ellen sincs könnyű dolga. Így nem meglepetés, hogy Paul visszatér a korábbi sikeres recepthez: kiöregedett MMA-sztár ellen fog bokszolni.

Korábban Anderson Silvát, Tyron Woodleyt és Ben Askrent is legyőzte Paul, a következő ellenfele pedig Nate Diaz lesz.

A 37 éves Diaznak tavaly lejárt a szerződése a UFC-vel, nem hosszabbított, a pletykák szerint főleg egy Paul elleni bokszmeccs reményében. Diaz leginkább a jelentős meccspénz miatt akart bokszolni Paullal, és erre most már hivatalosan is lehetősége lesz:

augusztus 5-én jön a Jake Paul–Nate Diaz nyolcmenetes bokszmeccs.


Diaz az egyik legismertebb ketrecharcos Amerikában, a szélesebb köztudatba 2016-ban robbant be, amikor elsőként ő tudta legyőzni a UFC-ben az akkor a csúcson levő Conor McGregort. A visszavágót később elveszítette az amerikai, a két meccsük McGregorral azonban a UFC egyik leghíresebb rivalizálását hozta. Azóta nem volt túlságosan aktív, az elmúlt három évben mindössze kétszer lépett ketrecbe, legutóbb tavaly szeptemberben, amikor egy Tony Ferguson elleni győzelemmel búcsúzott a UFC-től. Hivatalos bokszmeccse korábban nem volt, MMA-mérlege 21 győzelem és 13 vereség. Jake Paulnak eközben hat győzelme és egy veresége van profi bokszolóként.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Sallai egy duplával mentette meg a meccset a Lens elleni El-párharcban

Stankovic elmondta, mi kell a Fradi továbbjutásához

További cikkeink a témában