Jeremie Frimpong valószínűleg nem sokáig marad a Bayer Leverkusen játékosa. Az érdekesebb kérdés az, hogy melyik topklubban folytatja.

A 22 éves jobboldali szélső védővel kapcsolatban hónapok óta felmerül a Barcelona neve. A katalán klubnak idén is komoly gondjai vannak a jobboldali szélső védő posztján, egyetlen olyan játékos sincs Xavi keretében, aki megütné az elvárt szintet, így a legtöbb esetben, az igazán fontos meccseken a középhátvéd Araujo húzódik ki a jobboldalra.

A Bayer Leverkusen játékosa, Jeremie Frimpong lehet Xavi embere, de a Barcának nem lesz egyszerű dolga, ha azt akarja, hogy a holland a katalán csapathoz igazoljon.

Frimpongnak komoly kérői vannak, a Manchester United és a Bayern München is szívesen leigazolná.

A Barcelona szempontjából a konkurencia azért is pech, mert míg a katalán csapat továbbra is anyagi gondokkal küzd, addig a Bayernnek vagy a Manchester Unitednek nem okozhat gondot kifizetni a Bayer által kért átigazolási összeget. Ennek ellenére a hírek szerint a Barca vezetősége már felvette a kapcsolatot a holland ügynökével.

Frimpongért 2021-ben 11 millió eurót fizetett a Leverkusen a Celticnek, ami azt jelenti, hogy valószínűleg masszív profittal adhatja el a védőt, akinek a piaci értéke jelenleg valahol 40 millió euró körül lehet. A holland támadásban posztján az európai topligák egyik legjobbja, nyolc gólja és öt gólpassza van az idei Bundesliga-szezonban.

Ez is érdekelhet:

A PSG most már attól tart, hogy nem tudja eladni Neymart

Éveken keresztül próbálta megtartani a PSG Neymart, ami végül sikerült is. Most eladná, de elképzelhető, hogy a brazil átigazolása nem lesz egyszerű menet.

Ronaldo fizetésének a kétszereséért csábítják Messit Szaúd-Arábiába

Több mint 25-ször annyit ajánlottak, mint amit a Barcelona tudna adni neki évente.

Három topligás csapat is vinné Kerkez Milost

Spanyolországból, Portugáliából és Angliából is sorban állnak a magyar válogatott balhátvédért.

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában