Végre visszatér az imádott klubfutball, mindjárt a locsolkodós ünnepre és mindjárt minimum két, igen jónak ígérkező párosítással.

Válogatott forduló után rangadót vívni nem túl jó ómen, mert a nagycsapatok rendre lízingelik ilyenkor a fél keretet, cserébe fáradtan kapják vissza a legjobbakat. A Liverpoolnál Raheem Sterling játéka például kérdéses az Arsenal elleni derbin, Steven Gerrardé és Martin Skrtelé viszont nem, mert mindketten eltiltottak. Ágyús oldalon csak a "szokásos" sérültek (Arteta, Wilshere, Debuchy, Chamberlain) hiányoznak. Zsinórban hat megnyert PL-meccsnél tartanak Wengerék, szerintünk a hetedik is meglesz.

Németországban egy klasszikus rangadóval ajándékoznak meg minket az ünnepre, bár a tabellán elfoglalt helyezések alapján nem illik a rangadó jelző a Dortmund–Bayernre. A münchenieknél David Alaba hosszú hónapokra történő kiesése jelentette a hét negatív szenzációját, így rá biztosan nem számíthat Guardiola, akinek lényegében a teljes kezdőcsapata távol volt az elmúlt napokban. Döntetlent várunk.

A Serie A-ban hagyományosan nem rendeznek meccseket Húsvét vasárnap, cserébe a teljes szombatot megkapjuk déltől késő estig szépen szétosztva. A három legérdekesebb párosításból (Roma–Napoli, Palermo–Milan, Fiorentina–Sampdoria) az utóbbira merjük bevállalni a legbiztosabb tippet: a hazai győzelmet.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint tízszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában