A nagycsapatokban bízunk a szerdai BL-fordulóban, mert régóta nem nyertünk egy kanyit sem és ilyenkor a jó öreg papírformának drukkolunk. Ebbe egyedül a Bulgáriában vendégszereplő Liverpool rondíthat bele.

Az Olympiakosszal küzd a Juventus jelen állás szerint a második továbbjutó helyért az A jelű négyesben: a görög és az olasz bajnok egyaránt hat-hat ponttal posztol a csoportban hárommal lemaradva az Atlético Madrid mögött. Nem nagyon lehet tehát alibizniük a torinóiaknak a malmői hidegben, ha tavasszal nem csütörtökönként szeretnének pályára lépni az európai porondon. Véleményünk szerint a csapat simán behúzza ezt a három pontot, hogy izgalmas legyen az utolsó kör.

Aki látta a Liverpool vasárnapi bénázását a Crystal Palace otthonában, minimum megkérdőjelezi a következő tippet. A Luis Suarez távozása óta tavalyi önmagát kereső vörösök sima vereséget szenvedtek a PL középföldjén tanyázó londoni csapattól, pillanatnyi formájuk alapján tehát nem nagyon kellene bizalmat fektetni beléjük, pláne, hogy Daniel Sturridge és Mario Balotelli sem léphet pályára a Ludogorec ellen. Mi fektetünk.

Roger Schmidt edző kiemelte a Bayer Leverkusen saját kézben lévő sorsát a Monaco elleni meccs előtt: amennyiben győznek, megnyerik a csoportot és meglepő módon, ez is a céljuk. Ennek érdekében a rotációt félresöpörve a legjobbjait zavarja ki a pályára. Érdekesség, hogy a Monaco mindössze egy gólt rúgott az eddigi négy találkozóján, igaz, ugyanennyit kapott. Szerdán ez a helyzet változni fog.

BL-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint 4-szeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

És ezt olvastad már?
Budapesten is feltámadt a futóélet, amire a Spar Maraton a legjobb bizonyíték