Kitört a botrány a Puskás–Vidin a 102. percben kihagyott tizenegyes után
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az NB I hétvégi fordulójának legnagyobb meglepetése Felcsúton született, a Kisvidi legyőzte a nagytestvért. De az sem kis meglepetés, ami a lefújás után történt.

A 2–1-es felcsúti győzelemhez az kellett, hogy a 102. percben Marko Scsepovics tizenegyesét kivédje Braniszlav Danilovics. A hatalmas bravúr után pedig jött a levezetés: a Vidi frusztrált csatára nagyon meg akarta csapkodni Varga Józsefet, aki a múlt héten még a csapattársa volt. Hogy mit mondott a tar középpályás, nem tudni, de a szerb teljesen begőzölt, még az őt megállítani kívánó Puskás-edzőt, Benczés Miklóst is felöklelte. Majd az öltözőfolyósa rohant Varga után.

M4Sport

Dráma és balhé a Puskás-Vidi (2-1) végén. A vendégek 112. percben kihagyott 11-ese után óriási tömegjelenet alakult ki: Hadzic a felcsúti kispaddal veszett össze, a békítő Benczés Miklós a földre...

Érdeklődve várjuk a további fejleményeket, történt ott még izgalmas dolog, az hétszentség.

Az biztos, hogy a meccs végi értékelésnél Benczés annyit mondott, hogy semmi extra nem történt, férfiak játszanak, elöntötte őket a tesztoszteron, de mindenki sportszerű volt. Varga utalt arra, hogy egész meccsen provokálták, és érezhetően a Vidi néhány játékosával nem cseresznyézett egy tálból, de egyébként ő csak védte új csapattársait.

Ezek után még egy csapást érte az El-re készülő Vidit, a Fradi ugyanis nyert a Honvéd ellen (1–0), így a kispestiekkel szemben négy, a Vidivel szemben pedig tizenegy pont (plusz két meccs) az előnye.

(Fotó: pfla.hu)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.