A Vidi elküldte a magyar válogatott középpályását, már az új csapata is megvan
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyet tippelhetsz, végül hol kötött ki.

Miután Varga József nemigen lépett pályára mostanság, majd nem került be a Vidi Európa-liga-keretébe se, egyértelmű volt, hogy kirakják a csapatból. Most a Mol Vidi FC a hivatalos honlapján be is jelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Vargával, majd később kiderült, hogy igazából már augusztus 31-e előtt.

Ez utóbbi azért lett fontos, mert csak úgy tudott volna másik NB I-es csapathoz igazolni, ha az átigazolási határidő lejárta előtt szabaddá vált. Márpedig a tar védekező középpályás magyar klubhoz igazolt: a jól bevált Fehérvár-Felcsút útvonalat választotta(?) Varga is.

A válogatott labdarúgó az elmúlt bő két évben 45 bajnokin, kilenc nemzetközi találkozón és három Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára Vidi-mezben. Tekintettel Varga József érdemeire és hozzáállására, valamint a klub érdekeire, nem gördítünk akadályt a játékos távozása elé, a közös megegyezéssel történő szerződésbontást követően Varga József szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel. A debreceni születésű sportember további pályafutásához sok sikert kívánunk! – írták a klub honlapján.

A 30 éves szűrő 34-szer viselte a magyar felnőtt válogatott mezét, és egy szezont a Middlesbrough-ban is lehúzott (előtte egy felet Fürth-ben), tehát abszolút erősítésnek számít magyar szinten.

(Fotó: vidi.hu)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.