A Real Madrid a Liverpoollal játszik ma este a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén, a párosításnak megvan a maga pikantériája a 2018-as döntő miatt.

2018-ban a Real Madrid 3–1-re verte a Liverpoolt, totális katasztrófa volt az a meccs a Pool számára, hiszen Mo Szalah Sergio Ramosnak köszönhetően már a meccs elején megsérült, később pedig Karius hibái pecsételték meg a Liverpool sorsát.

A mai meccs előtti sajtótájékoztatón Jürgen Klopp részben érintette a két csapat BL-döntőjét is:

„Nem bosszúkörúton vagyunk itt. Nem igazán hiszek a bosszúban, de természetesen tovább akarunk jutni, mert a Bajnokok Ligájáról van szó. A motivációm a legmagasabb szinten van, mert a BL-ben vagyunk és a Real Madrid ellen futballozunk. Semmi köze ennek a 2018-as meccshez.

A három évvel ezelőtti döntő után azt mondtam, hogy ha valaki megkérdezné, hogy meghívom-e Sergio Ramost a születésnapi bulimra, azt válaszolnám, hogy nem. Most újra átgondolnám. Kiváló futballista, de nem tetszett, ami akkor történt. Fura este volt az számunkra, de már nincs meg bennem az akkori harag.

Csak arra vagyok képes, hogy a csapatomat a lehető legjobban felkészítsem. Nehéz, fura szezon ez számunkra, de meg akarjuk mutatni, mennyire jók vagyunk. Ha jobbak vagyunk a Madridnál, több gólt szerzünk, ott leszünk a következő körben. Ha nem, akkor a Real Madrid fog továbbjutni”

nyilatkozta Klopp.

Ma este tehát Madridban játszik a Real és a Liverpool, a visszavágót jövőhéten játsszák, Sergio Ramos kihagyja mindkét meccset, miután a spanyol válogatottnál megsérült.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában