A Liverpool német menedzsere el van ájulva Messitől, az argentin válogatottól és a vb-döntőtől. És letette a voksot a Messi v. Ronaldo vitában is.

Jürgen Klopp is elmondta a véleményét a világbajnoki címet nyerő argentin csapatról, na meg a válogatott vezéréről, Lionel Messiről:

„Őszintén minden elismerésem, tényleg, igazán megérdemelték! Kemény mérkőzés volt és a 80. perctől a legjobb döntő, amit valaha láttam. Láttuk, hogyan ünnepel az argentin csapat és az argentin nép, aztán láthattuk, hogy milyen sokat jelent számukra a győzelem, pláne ilyen nehéz időkben. Sokáig vártak, pár döntőt elveszítettek, néhány pillanatban nem volt szerencséjük.

Messi a legnagyobb játékos az én életemben, ahogy ő játszik ennyi idősen, az mindannyiunknak segítség lehet, hogy meddig lehet a legmagasabb szinten teljesíteni, szóval nem szabad túl korán bezárnunk a könyvet. Élmény volt nézni.”

Ez is érdekelhet:

Rafael Nadal megkönnyezte Lionel Messi világbajnoki címét

Rafael Nadal arról beszélt, hogyan élte meg Lionel Messi világbajnoki címét.

Klopp nem győzte dicsérni a Liverpool egyik legfőbb kiszemeltjét

Jude Bellinghamről beszélt Jürgen Klopp, nem fukarkodott a dicséretekkel.

Messi koronázott király lett, Argentína a világbajnok!

A 22. foci-vb döntője egészen hihetetlen drámát hozott. Ha a vb nem is, de a döntő talán minden idők legjobbja volt. Argentína háromszoros világbajnok.

(Fotó: Nick Potts/PA Images via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában