Cezary Kucharski szerint Robert Lewandowski azért nem igazolt eddig az angol bajnokságba és azért nem fog a jövőben sem, mert tart a Premier League-től.

Robert Lewandowski az elmúlt hetekben a lehető legegyértelműbben kijelentette, hogy nem akar a Bayern Münchennél maradni. A lengyel valószínűleg a Barcelonában folytatja, az átigazolást azonban megnehezíti, hogy a Barca anyagi helyzete továbbra is kaotikus.

Lewandowski esetében így felmerülhetne a Premier League is következő karrierállomásként, de a korábbi ügynöke, Cezary Kucharski szerint erre nincs esély:

„Angliával kapcsolatban mindig gyerekes érvei voltak, például az, hogy mindig esik az eső. Az igazi ok szerintem viszont az volt, hogy attól tartott, Angliában nem tud annyira hatékony lenni, mint Németországban.”

Kucharski azt is elpletykálta, hogy korábban azért nem tárgyalhatott a PSG-vel, mert Lewandowski felesége nem akart Párizsba költözni, de szerinte lehetséges, hogy ez már megváltozott.

A korábbi 17-szeres lengyel válogatott Kucharski 2018-ig volt Robert Lewandowski ügynöke, a csatár azóta azzal a Pini Zahavival dolgozik együtt, aki többek között Nkunkunak, Carrasónak és Alex Tellesnek is az ügynöke.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Olyan gólt csavartak az angol Ligakupában, hogy alig hiszünk a szemünknek