Az FC Barcelona elnöke, Joan Laporta néhány napja azt nyilatkozta, hogy bízik Ronald Koemanban, a holland marad a katalán csapat edzője. A bizalom jeleként most viszont megtiltotta, hogy Koeman nyilatkozzon a holland médiának.

A Marca arról ír, hogy a válogatott szünet alatt Ronald Koeman interjút adott volna a holland médiában, konkrétan egy talk show vendége lett volna. Koeman és a műsor készítői múlt szerdán egyeztek meg az interjúval kapcsolatosan, de az edző végül mégsem fogja vállalni a szereplést.

A Marca holland forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a katalán csapat elnöke, Joan Laporta áll az ügy hátterében, aki megtiltotta Koemannak, hogy nyilatkozzon a válogatott szünet alatt.

A hétvégi forduló, az Atlético Madrid elleni bajnoki előtt úgy tűnt, hogy menesztik Ronald Koemant, a meccs előtt azonban nem sokkal Joan Laporta azt nyilatkozta, hogy az eredménytől függetlenül marad a holland, bíznak benne, egy klublegendáról van szó, aki nehéz helyzetben ült le a csapat kispadjára.

Ezt követően a Barcelona simán kikapott az Atlético otthonában, Laporta eddig tartja a szavát, kedd van, és Ronald Koeman továbbra is a Barcelona edzője. Nyilatkoznia viszont nem ajánlott, főleg nem a holland sajtónak.

A Barcelona két sima vereséggel indította a BL-idényt, és a bajnokságban sem megy a csapatnak, csak a középmezőnyben foglal helyet jelenleg. Anyagilag továbbra is krízisben a klub, és Koeman munkáját az sem könnyíti meg, hogy több meghatározó játékosa is sérült.

És ezt olvastad már?
Megnyomta a pánikvásárlás gombot a Manchester United