Kutyakomédiába fordult a Messi-ügy, de végül az lett, hogy nincs itt semmi látnivaló.

Kiváltképp mára lett nevetséges az amúgy is elhúzódó és minimum furcsa ügy, mivel levélváltások sorozata jött-ment, hogy épp kinek van igaza, van-e kivásárlási ár vagy nincs. Azonban Jorge Messi és a La Liga levelezése mellett megérkeztek a bréking és exkluzív hírek a jól értesült argentin Tyc Sportstól, amely eddig még egyszer sem tévedett ekkora fajsúlyú ügyben.

Bartomeu elnök és Jorge Messi apuka megállapodtak abban, hogy Leo Messi marad a Barcelonában, hogy elkerüljék a méltatlan jogi procedúrákat.

null

??? Adelanto exclusivo de https://t.co/dF4H5wuxzg: ¡MESSI SE QUEDA EN BARCELONA! ???CONTINUARÁ... pic.twitter.com/G8VhVH3tU3

Így tehát, bár még semmi sem biztos, az a helyzet, hogy nincs helyzet: Messi kitölti a 2021-ig szóló szerződését, mert bár – szerinte – ingyen távozhatna, de nem akarja bíróság elé vinni az ügyet szeretett klubjával.

Aztán számolatlan gól, hat Aranylabda, könnyes búcsú, gyásznap és búcsúmeccsek után ingyen távozik a Manchester Citybe. Vagy, b-verzió, Bartomeut elzavarják, az új elnök hozza Xavit és Puyolt, és Messi marad még egy-két évet a régi társakkal és igazi legendaként visszavonul.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Nem jutott ki az olimpiára a magyar súlyemelő, mert nem emelhetett nehezet

A magyar külügyminiszter szerint az orosz sportolóknak a párizsi olimpián lenne a helyük

További cikkeink a témában