Egyre valószínűbb, hogy a párizsiak szétrobbantják a Neymar, Mbappé, Messi triót és csak a francia marad.

Persze ebben semmi meglepő nincs, hiába zseni Messi és Neymar is, hiába megfizethetetlen a reklámértékük, a csapat a határon túl semmit se nyert. Közben lejárt Messi szerződése, amit végül egyik fél sem akart meghosszabbítani, most pedig már azon ügyködnek, hogy Neymart is elpasszolják.

A L'Equipe azt írja, hogy a hivatalos kommunikáció szerint a Párizs nem akarja eladni, de valójában – bizonyos feltételek mellett – nem ellenezné Neymar nyári távozását.

A franciák azt tudni vélik, hogy

a párizsi klub illetékesei tárgyalásokat kezdeményeztek Premier League-klubokkal, kiemelten a Manchester Uniteddel.

A vörös ördögök részéről Casemiro is beszállt a buliba, erősen kapacitálja honfitársát, hogy válassza a Unitedet. Neymarnak ez egy új kihívás lehetne, elvégre a Premier League-ben játszhatna, más kérdés, hogy érdekli-e bármilyen kihívás.

Kicsit tovább gondolva pedig nekünk az a kérdésünk, az MU-nak szüksége van-e Neymarra. A brazil tud játszani balszélsőt és visszavont támadót is, de ezeken a posztokon játszik az angolok két legjobbja: Rashford és Bruno Fernandes. Egy igazi kilences kellene a Manchesternek, de az meg nem Neymar.

A PSG egyébként azért is adna túl a brazilon, mert egy új projektbe akar fogni, ami a kevesebb villanás, nagyobb fegyelem irányába indulna el, és egy kiegyensúlyozottabb csapat felépítésére törekednének egyetlen sztár, Kylian Mbappé köré.

A PSG most már attól tart, hogy nem tudja eladni Neymart

Éveken keresztül próbálta megtartani a PSG Neymart, ami végül sikerült is. Most eladná, de elképzelhető, hogy a brazil átigazolása nem lesz egyszerű menet.

„Nem érdemeljük meg Messit” – mondta a PSG korábbi játékosa és edzője

„Sokkal jobb lesz neki, miután távozik Párizsból.”

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A Liverpool, a Real Madrid és a PSG harcol a 18 éves védőért, aki 100 millióba kerül

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés