Antoine Kombouaré jelenleg a Nantes edzője, ám korábban éveket húzott le a PSG-ben. Most nem annyira büszke erre.

A Nantes jelenlegi edzője 1990 és 1995 között focizott a PSG-ben, majd 1999-ben négy évig a PSG B, 2009 és 2011 között pedig a nagy csapat edzője volt. Kombouaré most teljesen kibukott Lionel Messi pénteki lincselése, és az ellene indított belsőfegyelmi eljárás miatt.

Messit gyalázták a dühös PSG-ultrák

A PSG-drukkerek egy része kurvaanyázással tudatta, hogy nem örülnek Messi döntésének.

Na meg azért, mert a párizsiak képtelenek voltak megbecsülni és jól használni a hétszeres aranylabdás, világbajnok támadót.

„Ha Messi egyszer az én játékosom lenne, azt mondanám neki: »Elől maradsz, nem futsz, nem védekezel. Ugyanakkor a többiek megpróbálnak tömni téged labdával, és szeretnénk látni, ahogyan csillogsz, ahogyan varázsolsz...«. Szégyenteljes, hogy képtelenek voltak Messit normális integrálni ebbe a csapatba.

Kimondta azt franciaként és PSG-érzelműként, amit sokan gondolunk.

„Imádom Messi játékát és személyiségét is, nem szabad őt bántani. Borzalmas érzés látni, hogyan bánnak ott vele. Sokkal jobb lesz neki, miután távozik Párizsból, nagyon örülök, hogy végül nem hosszabbít velük. Nem érdemeljük meg őt. Köszönök mindent, Leo.”

Messi szerződése júniusban lejár, az már eldőlt, hogy nem hosszabbít, most pedig még meg is büntették, két hétig be se teheti a lábát a PSG létesítményeibe, mert elutazott Szaúd-Arábiába.

A PSG felfüggesztette Messit, és már nem is hosszabbít vele

Érdekes kérdés, hogy ezekkel a lépésekkel vajon Messi vagy a klub provokálta ki a kenyértörést? Mindenesetre csúnya lett a vége.

Messi egyébként profihoz méltón bocsánatot kért a tettéért.

„Megsérted a futballt, ha kifütyülöd Lionel Messit”

A franciák korábbi világbajnoka szerint Messinek mindenképp az lenne a legjobb, ha elhagyná a PSG-t.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában