Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy jó korban lévő, mégis hatalmas rutinnal és rengeteg rendelkező argentin csatárra csapott le az utolsó pillanatokban a párizsi klub. De vajon jól tette-e?

Az átigazolási piac zárása előtt egy órával

Paris Saint-Germain on Twitter

🆕✊ #WelcomeMauro 😃 @MauroIcardi 🔴🔵 #ICICESTPARIS https://t.co/yqCmJ01r31

Az argentin 20 évesen, hat éve igazolt az Interbe, ahol 219 meccsen 124 gólt szerzett. Nyugodtan mondhatjuk, hogy fiatal kora ellenére már legendás játékossá vált, góljai mellett lojalitása is kiemelhető. A nyáron azonban Conte ült le a kék-feketék kispadjára, és neki nem kellett a balhés játékos.

Így Icardit elkezdték árulni, ám ő sehova sem akart menni, végül azonban a Párizs hívószava és pénze elég erős volt neki is. Egyelőre egy évre megy kölcsönbe, de opcióval, ami a hírek szerint 80 millió euró.

Miután az utolsó pillanatban Neymar helyzete sem változott, mondhatjuk, hogy a PSG komolyan erősödött (Icardin kívül érkezett Ander Herrera, Gueye, Diallo, Navas, Rico és Sarabia), azonban az eddigi egócsörték felerősödhetnek, mert Icardival legalább annyi gond lesz, mint Neymarral. Tuchelnek és Lőwnek lesz dolga a csapategységgel, ha lesz olyan.

(Fotó: psg.fr)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.