Az ír MMA-harcosból lassan átváltozik Twitter-harcossá.

Hétvégén Kamaru Usman negyedik alkalommal védte meg a váltósúlyú világbajnoki övét, miután KO-val legyőzte Jorge Masvidalt:

Usman jelenleg a UFC legdominánsabb bajnoka, az elmúlt nyolc hónapban háromszor védett címet, és a valószínűleg a súlycsoportokból független rangsort is vezetni fogja az új UFC-listán.

Közben Conor McGregor januárban KO-val kikapott Dustin Poiriertől, az ír nyáron fog ismét Poirier ellen ketrecbe lépni, jön a trilógiájuk harmadik meccse. A felkészülés alatt azonban van ideje arra, hogy visszaszóljon Twitteren Jake Paulnak, megvegye azt a bárt, ahol korábban balhézott, és beszóljon Usmannak is.

Még az ütéseimet is lemásolja Usman. Fogok ellene bunyózni? Úgy gondolom, igen. Nem másolhatod le a szavaimat és az ütéseimet anélkül, hogy ne kapnál néhányat érte. Kedvelem a váltósúlyt, hamarosan az enyém lesz.

Erre reagált Usman:

Ha a saját súlycsoportomban beviszek egy ütést, akkor KO-zom az ellenfeleimet. Te már egy alacsonyabb súlycsoportban sem tudsz kiütni senkit. Én kiütöm az ellenfeleimet, téged kiütnek.

McGregor erre is visszaszólt, jelezte, hogy neki is volt már (nyertes) meccse váltósúlyban, és szerinte Usman korábban már megfutamodott egy közös meccsük elől. Maradjunk annyiban, hogy ezt a Twitter-csatár nem McGregor nyerte.

Ha összejönne Usman és McGregor meccse, ki nyerne?

(via Twitter; Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Mi történt a Barcelonával a BL-ben? Semmi, csak szembejött a valóság
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!