Habár Conor McGregor következő megmérettetése egy bokszringben lesz, ez nem jelenti azt, hogy utána ne térne vissza az oktagonba.

Az augusztus 26-án esedékes Floyd Mayweather elleni bunyó - amelyen többek szerint esélye sem lesz - után az ír harcos szeretné megvédeni címét, méghozzá egy mindeddig veretlen orosz ellen. McGregor úgy tervezi, hogy a kis kitérője után Khabib Nurmagomedov ellen tér vissza a UFC-be.

Tudod mit mondott nekem McGregor? Azt mondta, hogy Khabib ellen akar verekedni Oroszországban. Hát nem kibaszottul fantasztikus? Conor McGregor egy kibaszott unikornis. Nincs hozzá hasonló. Jelenleg a Mayweather elleni bokszra készül, de már arról beszél, hogy utána Khabib ellen verekedne Oroszországban

- áradozott az ír fenegyerekről Dana White, a UFC elnöke.

Ha tényleg összejön McGregor és Nurmagomedov találkája Oroszországban, akkor ez lesz az első UFC-összecsapás az országban, ahol egyébként a ketrecharc óriási népszerűségnek örvend, és ahonnan számos kiváló harcos származik. Egyben ez lenne az első könnyűsúlyú címvédő meccse az írnek azok után, hogy megszerezte az övet Eddie Alvarez legyőzésével.

Először azonban az orosz harcosnak még le kell tudnia egy meccset, amelyet már többször elhalasztottak. Tony Fergusont kellene legyűrnie, hogy aztán 25-0-ás mérleggel, veretlenül nézhessen farkasszemet McGregorral, méghozzá hazai közönség előtt. Ennél keményebb visszatérést valóban nem találhatott volna ki magának...

A tervezgetés előtt azonban jól tenné, ha egyelőre csak és kizárólag a bokszra fókuszálna, Mayweather ugyanis sokkal esélyesebb nála a ringben. Az alábbi videó is azt bizonyítja, hogy az amerikai bokszoló továbbra is kegyetlenül gyors. Ahogyan ő maga fogalmaz, talán már nem az a harcos, aki volt évekkel ezelőtt, de még mindig egy legenda.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Franciaország egy öngóllal gyűrte le Ausztriát

Óriási meglepetésre Szlovákia legyőzte Belgiumot

További cikkeink a témában