Valahogy nem vették észre a brutális könyöklést.

Nem esett gól a legnagyobb dél-amerikai rangadón, ezzel Brazília után Argentína is kijutott a világbajnokságra. De gólok kívül volt minden, akárcsak a Copa América-döntőben, most is gyepálták egymást rendesen a felek.

Nicolas Otamendi például látványosan és nyilvánvalóan lekönyökölte Raphinhát, akinek még vérzett is a szája, de nemhogy nem állították ki az argentin védőt, de még sárgát sem kapott.

A brazilok értetlenül álltak a döntés előtt, a szövetségi kapitányuk, Tite úgy vélte, elképzelhetetlen, hogy a VAR-szobában nem látták a könyöklést. Nem tudni, hogy ott nem látták vagy nem akarták látni, de a Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség is megnézte, és nekik feltűnt.

„Elemeztük a vezetőbíró, Andres Ismael Cunha Soca Vargas és a VAR-csapatot vezető Esteban Daniel Ostojich Vega tevékenységét, és arra jutottunk, hogy súlyos, nyilvánvaló hibákat követtek el.“

Az érintetteket meghatározatlan időre el is tiltották.

Meccs közben akarták karanténba helyezni az argentin futball-válogatott négy játékosát

A dél-amerikai fociban már láttunk néhány szemöldökfelhúzós történést az elmúlt években, ebbe a gyűjteménybe kerül bele a tegnapi brazil–argentin vb-selejtezős meccs is.

Azért a meccs közben rohant be a brazil egészségügyi ügynökség, mert dugóba keveredett

Nem nagyon szakadt még félbe meccs szürreálisabb módon, mint Brazília és Argentína vb-selejtezője. Most megmagyarázták, miért így történt.

(Fotó: Marcos Brindicci/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Sérülés miatt lemarad az Eb-ről a La Liga egyik legjobbja

Valószínűleg még soha nem hallottál a világ leggazdagabb futballistájáról

Teljesen megvadult Massimiliano Allegri, ki is rúgta a Juventus

További cikkeink a témában