Mike Tyson a pénz „hamis biztonságérzetéről” és a közelgő haláláról is beszélt a podcastjében.

A bokszlegenda Mike Tyson azt gondolja, egyre közelebb kerül a halálhoz. Az 56 éves egykori nehézsúlyú bajnok a Hotboxin' with Mike Tyson című podcastjében a traumákra és függőségekre szakosodott terapeutával, Sean McFarlanddal beszélgetett, akinek elmondta, hogy szerinte közeledik számára a vég.

„Egyszer persze mindannyian meghalunk – kezdte Tyson. – Amikor belenézek a tükörbe, és látom azokat a kis foltokat az arcomon, azt mondom: hűha. Ez azt jelenti, hogy hamarosan, nagyon hamar lejár az időm.”

Hasonlóan furcsa kijelentéseket tett a pénzről is, mondván, nem hiszi, hogy az olyan boldogságot és biztonságot hoz, mint sokan gondolnák:

„A pénz szart sem jelent nekem. Az emberek azt hiszik, hogy boldoggá teszi őket, csak még sosem volt pénzük. Ha sok pénzed van, senkitől nem várhatod, hogy szeressen. Hogyan vallasz szerelmet annak, akinek van 500 millió dollárja?”

Iron Mike odaszúrta még, hogy a pénz „hamis biztonságérzet. Azt hiszed, hogy semmi baj nem történhet veled. Ha sok pénzed van, legyőzhetetlennek hiszed magadat, ami nem igaz.”

(Forrás: Marca, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Káprázatos góllal mentett pontot a Liverpool