Anglia és Spanyolország biztosítja nekünk, hogy az év első hétvégéjén se maradjunk csúcsfocira fogadás nélkül. A szigetországban kupafordulót rendeznek, a félszigeten klasszikus bajnoki fordulót.

Meghökkentő tippel kezdjük 2015-öt. Már amennyire meghökkentőnek számít, ha a Real Madrid pontot veszít Valenciában. A csapat néhány hete a fél világot körbeutazta a klub vb miatt, úgyhogy a galaktikusok fáradtabbak lehetnek a szokásosnál, amit kihasználhat a lassan újra régi fényében tündöklő, anyagilag is megerősödni látszó Valencia.

Maradva Ibériában, a másik pénzvonat ellenben nem fog kisiklani Sociedadban. A Manchester Unitednél megbukott David Moyes még ismerkedik a helyi körülményekkel és a játékosai nevével. A katalánoknál Luis Suareznek egyre jobban megy a hasonló feladat, valamiért úgy érezzük, ő lesz a Barcelona nyerőembere vasárnap este.

Az FA kupa és a hagyományok közti kapcsolódásra fölösleges karaktereket pazarolni, mindenki tudja, hogy nincs kupakör meglepetés nélkül. Nehéz lenne eltalálni, épp melyik tartalékos nagycsapatot kap el egy lelkes félamatőr, mi sem vállalkozunk most rá. Választásunk a legmagasabb oddsra esett azon párosítások közül, melyen Premier League-klub fogad alacsonyabb osztályú csapatot.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a majdnem tízszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon