Az átigazolásokban jártas olasz Calciomercato ezt írja, hosszasan értekezik a magyar tehetség lehetőségeiről és képességeiről.

Határozottan nagy ugrásnak éreznénk a még mindig csak 18 éves Szoboszlai Dominiktól, ha egyszer csak a Red Bull Salzburgból, sőt inkább annak fiókcsapatából, a Lieferingből mondjuk a Juventusban kötne ki. Talán nem is tenne jót neki, holott nem irreális.

Egyre többet és hangosabban hallani, hogy nagy klubok lesik a középpályás játékát, mondjuk Szoboszlait Európa egyik legnagyobb tehetségének tartják, szóval nem alaptalanul.

Azt írják,

a Juventus és az Atalanta mellett a Bayern München, az Inter és az Arsenal is jelezte, figyelemmel kíséri a magyar labdarúgót.

Jellemzi is Szoboszlait a lap, odáig vannak érte:

A magyar fiút egy klasszikus trequartistának tartják, aki a nagyszerű tulajdonságaival a befejezéseknél és a játékszervezésnél is kiemelkedik, gyorsan dönt – a fizikai adottságai pedig Milinkovics-Savicsra emlékezteti őket. Emellett mindkét lábát kiválóan használja.

A Juve állítólag akár tízmillió eurót is fizetne érte. Egyelőre azonban annak örüljünk, hogy a Salzburg nevezte az Európa Liga-keretébe.

(Fotó: Franz Kirchmayr/SEPA.Media /Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon