Igen, ma derül ki, hogy az MSN vagy a BBC a jobb. Nem a már megszűnt csetalkalmazásról és az angliai királyi tévéről van szó, hanem a La Liga két gigantikus-galaktikus csatársoráról.

Ha a szezonban elért gólok számát nézzük, akkor a barcelonai különítmény a jobb, bár mindössze eggyel szereztek többet Messiék, mint Ronaldóék. A két főokos közül a mini argentin van jobb formában: legutóbbi három meccsén hatszor volt eredményes, míg a portugál ugyanennyi találkozón csak egyszer. Ami a hiányzókat illeti, Luis Enrique a szűrésért felelős Busquetsre nem számíthat, ami egyet jelent Mascherano eredeti posztján szerepeltetésével és Mathieu középső bekké avanzsálásával. Túloldalon James Rodriguez nincs, de Ancelotti szerencséjére Luka Modric bevethető itt. A szokásoknak megfelelően sokgólos és soklapos meccset várunk, döntetlennel.

Az el Clásicón kívüli világban élők Liverpoolra figyelnek, ahová a szomszédvár Manchester United érkezik nem épp baráti vendégségbe. Nem szeretik egymást a felek, és akkor még finoman fogalmaztunk. A Unitednek most jönnek sorozatban a nehéz meccsek, ennek első állomása a Beatles-város. A spanyol derbivel ellentétben kevés gól várható és piros lapból is alig van, mióta elment Manchesterből Nemanja Vidics.

Az őszi összecsapáson eltaláltuk a Bayern mönchengladbachi pontvesztését, most viszont sokkal nagyobb bravúr lenne ugyanezt megtenni. Münchenben találkoznak a felek és amennyiben a papírformának megfelelően behúzza a meccset a bőrgatyás társaság, gyakorlatilag megnyerte a Bundesligát.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a majdnem 14-szeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon