Neymar évi 14 millió euróval kevesebbet keresne Barcelonában

És vissza kell vonnia a Barcelona elleni keresetet is, amivel újabb 26 milliótól esne el.

Az Globo azt írja, hogy a Mundo Deportivo értesülései szerint Neymarnak komoly összegről kell lemondania, ha tényleg vissza szeretne térni a katalánokhoz. Most

– ami épp ugyanannyi, mint amit a klub elhagyásakor kapott.

Ezen kívül ugye feltétel az is, hogy vonja vissza a keresetét a Barcelona ellen, ami 26 millió eurót jelenthetne Neymarnak.

Bár amiért pereli Neymar a Barcelonát, azt kevesen gondolhatják komolyan, hogy joggal járna neki. Illetve jogilag lehet, de a jóhiszeműség jele sem volt felfedezhető a brazilon: 26 millió eurós hűségbónuszt követel, mert 2017 július 31-éig maradt a Barcában, és erről volt egy megállapodás. Aztán augusztus 3-án le is lépett.

Ezután az ügyvédei unszolására pert indított a Barcelona ellen, még ki is záratta volna a klubot a BL-ből. A Barcelona pedig azzal fenyegetett, hogy visszaperel.

És egy ilyen gyönyörű történet után tartunk most ott, hogy szinte biztosan visszatér Neymar a Barcelonához. Már üzent is a haveroknak, Messinek és Suáreznek, hogy „nyugi, visszatérek”.

Neymar egyébként 2013 és 2017 között játszott a Barcelonában, 186 meccsen 105 gólt szerzett, nyert egy BL-t és két bajnoki címet.

(Fotó: Twitter)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon