Melyik sztár érkezik a Barcelonához nyáron? Úgy tűnik, megvan a válasz, de mi azért kételkedünk.

Sokáig úgy tűnt, hogy Antonine Griezmann a Barcelonához igazol, az elmúlt időszakban viszont elcsendesedtek az ezzel kapcsolatos hírek. Közben a Barcelona és Neymar elvileg felvette a kapcsolatot egymással, egyre valószínűbb, hogy a brazil visszatér Katalóniába.

Neymar visszatérhet a Barcához, ha ezt a három feltételt teljesíti

Neymar barcelonai visszatérése egyre valószínűbb, a katalán Sport szerint, ha három feltételt teljesít a brazil, a Barcelona vezetősége visszaveszi.

Logikusan gondolkodva arra tippelnénk, hogy két ilyen szintű és ennyire drága játékos közül választania kell a Barcelonának, mindkettőt nem tudja megszerezni. A legújabb hírek szerint azonban nem ez a helyzet, a Barcelona elnöke,

Josep Maria Bartomeu úgy gondolja, mindkét játékost meg tudja szerezni a klub, ráadásul mindkettőt még ezen a nyáron.

Ernesto Valverde állítólag azt mondta, nem lesz gond, mindkét futballista egóját képes lesz kezelni (hangosan felröhögtünk). Vagyis egyetlen probléma van csak, konkrétan a pénz.

Mert Griezmann 120 millió euró, Neymar meg valószínűleg 100 millió plusz Coutinho. Éppen ezért Bartomeunak az a terve, hogy eladja Rakiticet és Umititit, és ha esetleg szükséges, akkor Alba, Semedo és Vidal is mehet. Így pedig már pénzügyileg sem lenne annyira meredek Neymar és Griezmann megszerzése.

Mi erre azért olyan sok esélyt nem látunk, de persze ez nem jelent sokat. És ha valóban összejön mindkét üzlet, akkor a Messi-Suárez-Neymar-Griezmann négyes azért elég erős lenne.

Szerinted Neymart és Griezmannt is megszerzi a Barca?

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Kettős vereséggel esett ki a Fradi a Konferencia-ligából

Sallai egy duplával mentette meg a meccset a Lens elleni El-párharcban

További cikkeink a témában