Okosan felhasználja Hajnal Tamás nemzetközi tapasztalatát a Fradi

Ez egy kimondottan bölcs húzás, és jó irány lenne mindenki számára.

Nevezetesen, hogy a külföldön egy halom tapasztalatot magára szedő labdarúgókat itthon csatasorba kell állítani, és a tudását felhasználni. Gera Zoltán és Hajnal Tamás ilyen focisták, ők nyugaton karriert építettek, megbecsült játékosok voltak, ráadásul futballintelligenciájuk kiemelkedő. A Fradi először focizni hívta haza őket, majd befogta őket a szakmai stábba is.

Gera az edző mellett segédkezik, Hajnal Tamás meg most a vezetésben kap szerepet szakmai vonalon. Az egykori középpályás megszerezte az A-licences edzői képesítést, most pedig külföldön is folytat tanulmányokat. Tudását és tapasztalatait mostantól egy új pozícióban kamatoztathatja.

Elmondta, hogy a Ferencvárosnak jól felkészült scoutjai vannak, Vladan Csukics is közéjük tartozik, aki leginkább egy bizonyos piac feltérképezésével foglalkozik. De fontos szempont, hogy minél több piaccal megtegyék ugyanezt. Ezáltal az ő jövőbeli útjait célirányosan meg tudják tervezni, hogy konkrét játékosok miatt utazzon külföldre.

Ennek a munkának az elvégzése nagyrészt rám hárul, de én csapatban gondolkozom. Az a lényeg, hogy együtt hozzunk meg egy jó döntést, hogy a csapat értékét gazdaságilag, és szakmailag is növelni tudjuk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon