Az év egyik legjobban várt MMA-meccsére készül Charles Oliveira, de azért van ideje a kikapcsolódásra.

Charles Oliveira hivatalosan nem a UFC könnyűsúlyú világbajnoka, de nem hivatalosan mégis az. A brazil bunyós világbajnokként lépett ketrecbe legutóbbi Justin Gaethje elleni meccsén, de az övtől megfosztották, mert a mérlegelés során súlyt tévesztett.

Gaethje-t legyőzte, de a szabályok értelmében így nem védett címet, és most hivatalosan nem is világbajnok. Október 22-én ismét vb-meccsen bizonyíthat, az orosz Mahacsev lesz az ellenfele, a tét pedig a jelenleg gazda nélküli világbajnoki öv lesz.

Már az első menetben nyert a UFC világbajnoka, mégsem maradt bajnok

Charles Oliveira legyőzte Justin Gaethje-t, mégis elveszítette a könnyűsúlyú világbajnoki címét.

Az Oliveira–Mahacsev az év egyik legjobban várt meccse a UFC-ben. A brazil az elmúlt években a világ egyik legjobb MMA-harcosa lett, 11 meccse veretlen a UFC-ben, számtalan rekord az övé, és olyan neveket győzött le az elmúlt években, mint Tony Ferguson, Michael Chandler, Dustin Poirier vagy a már említett Gaethje. A másik oldalon Mahacsev szintén egy masszív győzelmi szériával várja a vb-meccset, ő 10 meccse veretlen, és annak a Habib Nurmagomedovnak a protezsáltja, aki korábban veretlenül lett világbajnok, majd vonult vissza.

Oliveira tehát karrierje egyik legnagyobb kihívása előtt áll, de most mégsem egy edzésvideóval vagy bármi bunyóhoz köthető tartalommal hívta fel magára a figyelmet. Hanem egy olyan felvétellel, amelyen egy óriási oroszlánt sétáltat. Az okot nem tudjuk, a videót azonban megmutatjuk:


A mélyszegénységből feltörő Oliveiráról korábban bővebben is írtunk:

A nyomornegyedben nevelkedő beteg kissrác, aki felnőttként felért sportága csúcsára

A favelákból a UFC világbajnoki címéig jutott Charles Oliveira. Igaz, nem volt rövid és zökkenőmentes az útja. Nagyon nem.

(Fotó: Twitter)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Dudaszós meccsnyerővel kaptak ki LeBron Jamesék a bajnoktól

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés