Az már jó ideje nem volt kérdés, hogy ezzel a Man. Uniteddal nem történhet jobb dolog, mint Mourinho elküldése. De azért ekkora robbanásra nem számíthatott senki.

Amióta felmentették a portugált és kinevezték Solskjaert, az MU mindhárom meccsét megnyerte, és ezalatt 12 gólt szerzett. A Cardiff City elleni idegenbeli bajnokit 5–1-re, a Huddersfield elleni hazait 3–1-re nyert, majd az év utolsó meccsén a Bournemouth ellen győzött 4–1-re.

A legfeltűnőbb javuláson Paul Pogba esett át, ami persze valahol érhető, hiszen a világbajnok franciával volt a legtöbb konfliktusa Mourinhónak.

Solskjaer viszont mindenkivel, így vele is leült beszélgetni, majd megtalálta a helyét a csapatban, és hagyja játszani. Így aztán:

A három Solskjaer-meccsen egyébként szinte mindenben Pogba volt a legjobb:

A francia középpályás persze azonnal meg is magyarázta a Sky Sportsnak, mi az oka a javulásnak. Szóval azon kívül, hogy masszívan Mou ellen játszott:

„Egészen más minden. Az előző menedzserrel is nyertünk meccseket, de most azért játszunk teljesen máshogy, mert más a taktika, sokkal kidolgozottabb a támadójátékunk, és így sokkal több helyzetet tudunk kialakítani. Ez a csapat így akar futballozni!”

Ez már a múlt:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon