Komoly változások lehetnek nyáron a Real Madrid védelmében.

Friss hír, hogy egyre komolyabb esély van arra, hogy Sergio Ramos nem hosszabbít a Real Madriddal, és napokon belül Manchesterbe utazik, hogy a Uniteddel tárgyaljon:

Közben a Marca azt írja, hogy a Real Madrid elveszítheti a másik kezdő középhátvédjét, a szintén világbajnok Raphael Varane-t is.

A francia játékos szerződése 2022-ben jár le, és a Marca szerint Madridban elképzelhetőnek tartják, hogy Varane nem hosszabbít. Ebben az esetben pedig a Real megpróbálja eladni nyáron, mert azt semmiképp sem akarja a klub, hogy másfél év múlva ingyen távozzon a még mindig csak 27 éves, de már négyszeres BL-győztes védő.

Varane piaci értéke 70 millió euró, a Real Madrid keretének második legértékesebb futballistája, és papíron még csak most következik pályafutása legjobb periódusa. Tíz éve játszik a Realnál, a spanyol sajtó szerint elképzelhető, hogy új kihívásokat akar, de az biztos, hogy a Madrid ingyen nem fogja elengedni.

A játékos 2019-ben már közel volt a távozáshoz, de végül maradt. Állítólag a PSG, a Man. United, a Juventus és a Chelsea is figyeli. A francia bajnoktól a Real már egy ideje meg akarja szerezni Mbappét, és ha Varane valóban nem hosszabbít, akkor értékes eleme lehet egy cserealapnak a jövőben.

Helyére egyébként David Alaba érkezhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A holland kézilabdahős a munkából repült megnyerni az Eb-meccset, de azért a laptopot is hozta Pestre